Forum gildii RELAX

FORUM GILDII RELAX

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-10-16 21:59:09

deL82admin
Administrator
Liczba postów: 44
WindowsChrome 53.0.2785.143

Arkusz kalkulacyjny DMK

https://onedrive.live.com/view.aspx?res … FUswqpmDtA

podziekowanai dla Haldrig
Cześć, jako maniak excela zrobilem sobie kiedys taki maly arkusz, ktory sluzy mi do oceny zasobow dla przygody akurat DMK.

Nie wiem czy stosujecie cosik takiego, czy inaczej sobie radzicie, ale mi brakuje mieszkancow do przygod wiec musze ich dorabiac i wojska na biezaco.

DMK robie zazwyczaj w pare dni i dzieki temu xlsowi wiem ile wosjka mi brakuje i ile moge przetransportowac za jednym razem.

Opracowane jest to dla Generala 250 z elitarnymi. Wklepane jest tam ile i jakich zolnierzy trzeba. Wpisuje ile jakich posiadam i mam dzieki formulom jasno podane ile i w jakiej bitwie bedzie mi potrzeba jakaś jednostka

Dodatkowo wbilem tam ilosc wojska jaka moi generałowie moga przetransportowac za jednym razem w sumie, wiec pokazuje mi się ile bitew moge stoczyc przy danym transporcie.

Ogolnie jak swieci się cos na czerwono to źle [sred])

Wpisać trzeba warosci w pola niebieskie.

Jest on troche skompliowany ale po chwili prosty sie robi.

Rzuć prosze okiem. Moze uznasz ze komus sie moze przydac. to go troche poprawie, przerobie. Moze ktos inny rozbuduje sobie pod siebie i na inne przygody.

Czasami tak sobie siedzę i myślę, a czasami tylko siedzę
facebook.com/jadwisinpark

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB 1.5.7

Darmowe Forum
Adwokat Bielsko Biała | przeprowadzki warszawa | hydraulik Warszawa | Prowadzenie Kampanii Google Ads Specjalista Google Ads Ekspert Google Adwords